Puteți să ne contactați atât ca persoană fizică, pentru un copac care vă incomodează sau periclitează proprietatea, cât și ca persoană juridică, pentru parcuri sau spații publice. Putem atât să tăiem crengile arborilor care incomodează sau dacă este necesar să tăiem/doborâm întregul arbore. Ne puteți contacta atât pentru un singur copac sau pentru un număr mai mare de arbori care necesită toaletare.

Toaletarea arborilor folosește tehnici și materiale de alpinism utilitar specifice (corzi, hamuri, carabiniere), astfel nu există pericolul de a cădea crengi care să provoace stricăciuni în timpul lucrării.

Este un domeniu foarte riscant, plin de neprevăzut dar în acelaşi timp şi domeniul în care membrii echipei noastre au o experienţă foarte vastă și pot garanta o lucrare executată rapid și în siguranță.

Asigurăm și transportul materialului lemnos rezultat din toaletarea sau doborârea arborilor.

Am fost contactați deseori de persoane fizice, în cazul în care exista riscul ca un copac să se prăbușească peste locuință sau în cazul uscării complete a copacilor. De asemenea, am realizat toaletarea arborilor din curtea unor clinici clujene.